Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

Tervehdys urheilun ystävät!

Pyhäselän Urheilijoiden tuore lehti ilmestyi tänä vuonna 7.12. eli jälleen päästään lukemaan vuoden urheilukuulumisia näin joulun alla.

Vuosi 2011 oli Pyhäselän Urheilijoille varsin menestyksekäs. B-tytöt voittivat lentopallon SM-kultaa, 11-17-vuotiaiden yleisurheilun Vattenfall-seuracupissa tuli mestaruus kolmen vuoden tauon jälkeen, Kai Räsänen voitti 22-vuotiaiden SM-kultaa ja henkilökohtaisille SM-mitaleille pääsivät lisäksi Markus Kokkonen, Alexei Kärkkäinen ja Jere Sivonen.

Tänäkään vuonna kaikki jaostot eivät innostuneet lähettämään materiaalia lehteen eivätkä myöskään keräämään mainoksia. Ilman mainosten kerääjiä lehteä ei kannata julkaista. Kasaan olisi pitänyt saada yli 5000 euron edestä mainoksia, mutta hieman jäi tänäkin vuonna puuttumaan.

Käsissänne oleva lehti on järjestyksessän jo 28:s. Ensimmäinen lehti tehtiin vuoden 1985 alussa Vesa Parviaisen puheenjohtajakaudella. Samana vuonna saatiin aikaiseksi myös toinen lehti ja siitä lähtien lehteä on julkaistu yhden lehden vuosivauhtia.

Toivotan lukijoille mitä parhainta loppuvuotta ja pian alkavaa uuttaurheiluvuotta 2012.

Eero Könönen, PyU-lehden päätoimittaja

PS. mahdollisista virheistä voi huomauttaa allekirjoittaneelle. Samoin lehden tunnistuskilpailun vastauksia voi lähettää seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: eero.kononen@luukku.com

Pyhäselän urheilijat -lehti 2010 PD1 muodossa - kevyt versio (5,8Mb)
Pyhäselän urheilijat -lehti 2010 PD1 muodossa - tarkka versio (34,9Mb)

Katseluun tarvittavan Acrobat Readerin saat tarvittaessa täältä.

Pyhäselän urheilijat