Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

Tervehdys urheilun ystävät!

Vuosi on taas vierähtänyt ja luettavananne on uunituore Pyhäselän Urheilijoiden seuralehti nro 27. Nelivärinen lehti on jälleen 24-sivuinen ja esittelee vuoden 2010 toimintaamme suhteellisen monipuolisesti.

Lehden kasaamisessa on joka vuosi iso työ, johon toivoisi entistä enemmän apua. Mainosten kerääminenkin tahtoo jäädä muutaman aktiivin harteille.

Vuoden SM-mitalisaavutuksia olivat 14-vuotiaan Alexei Kärkkäisen korkeushypyn suomenmestaruus sekä jo .vanhojen. tuttujen Kai Räsäsen ja Niko Tahvanaisen erinomaiset mitalisuoritukset moukarissa ja aitajuoksuissa. Lisäksi Emilia Sieviläinen ja Jatta Kalajoki saavuttivat 18-vuotiaiden tyttöjen Beach-volleyn pronssimitalin.

Seuran tärkeä toimintaedellytys on edelleen varainhankinta. Myös vuonna 2011 tarvitaan sponsoreita, jotta seuran toimintaa voidaan pyörittää. Yleisurheilulla tärkein voimainkoitos on jälleen Kunniakierros, jolla on 30-vuotisjuhlavuosi.

Toivotan kaikille PyU-lehden lukijoille hyvää loppuvuotta ja mitä parhainta urheiluvuotta 2011 sekä tietysti rauhallista joulunaikaa.

Eero Könönen, Pyhäselän Urheilijat -lehden päätoimittaja

PS. kommentit tai mahdolliset lehdessä olevat painovirhepaholaiset voi ilmoittaa osoitteeseen eero.kononen@luukku.com, 050 530 6794

Pyhäselän urheilijat -lehti 2010 PDF muodossa - tarkka versio (10 MB)
Pyhäselän urheilijat -lehti 2010 PDF muodossa - kevyt versio (3,2 MB)
Katseluun tarvittavan Acrobat Readerin saat tarvittaessa täältä.

Pyhäselän urheilijat