Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

Tervehdys urheilun ystävät!

Vuosi on taas vierähtänyt ja luettavananne on uunituore Pyhäselän Urheilijoiden seuralehti nro 26. Nelivärinen lehti on jälleen 24-sivuinen ja esittelee vuoden 2009 toimintaamme suhteellisen monipuolisesti.

Vuoden saavutuksia olivat Kai Räsäsen ja Niko Tahvanaisen henkilökohtaiset suomenmestaruudet sekä Kain selviytyminen 19-vuotiaiden EM-joukkueeseen. Myös Henry Huusko ylsi Suomen edustajaksi, 17-vuotiaiden olympiapäiville, jotka pidettiin Tampereella.

Seuran tärkeä toimintaedellytys on varainhankinta. Myös vuonna 2010 tarvitaan sponsoreita, jotta toimintaa pystytään pyörittämään entisellä tavalla.

Huolimatta kuntaliitoksesta suurin osa PyU:n urheilijoista on pysynyt uskollisena kasvattajaseuralleen. Harvoin ruoho on sen vihreämpää aidan toisellakaan puolella.

Toivotan kaikille PyU-lehden lukijoille hyvää loppuvuotta ja mitä parhainta urheiluvuotta 2010 sekä tietysti rauhallista joulunaikaa.

Eero Könönen, Pyhäselän Urheilijat -lehden päätoimittaja

Ps. kommentit tai mahdolliset lehdessä olevat painovirhepaholaiset voi ilmoittaa osoitteeseen eero.kononen@luukku.com, 050 530 6794

Pyhäselän urheilijat -lehti 2009 PDF muodossa - tarkka versio (12 MB)
Pyhäselän urheilijat -lehti 2009 PDF muodossa - kevyt versio (3540 kB)
Katseluun tarvittavan Acrobat Readerin saat tarvittaessa täältä.

Pyhäselän urheilijat