Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

Pyhäselän Urheilijat 2008 -lehti on ilmestynyt!

Tänäkin vuonna lehden suunnittelu aloitettiin jo alkusyksystä. Kyseltiin tarjouksia, jotta lehti saataisiin taitettua ja painettua mahdollisimman edullisesti. Kun tämä oli tehty, lähetettiin tietoa jaostoille, jotta nämä kokoaisivat materiaalia vuoden tapahtumista.

Mainosten keruu on ollut joka vuosi ongelmana. Tuntuu hieman turhauttavalta, että mainosten kerääjiä ei millään tahdo löytyä ja keruu kaatuu aina yksien ja samojen harteille. Keruu ei kuitenkaan ole kiinni muusta kuin viitseliäisyydestä. Oman kunnan alueella toimivat yritykset ovat antaneet mainoksen lehteen lähes 100-prosenttisesti, kun heiltä on vain kysynyt.

Joka tapauksessa lehti on nyt luettavissa; ensiksi näiltä internet-sivuilta ja 11.12. lähtien myös paperimuodossa kotona. Lehti jaetaan tänäkin vuonna jokaiseen pyhäselkäläiseen talouteen. Jos ilmenee jakeluhäiriöitä eli lehteä ei kuulu perjantaihin 12.12. mennessä, ota yhteys allekirjoittaneeseen.

Mukavia lukuhetkiä PyU-lehden parissa ja rauhallista joulunaikaa kaikille.

Kuntaliitoksesta huolimatta toimitaan entistä vireämmin ja nostetaan seuran nimeä Suomen ja jopa maailmankartalle myös vuonna 2009.

Eero Könönen, PyU-lehden päätoimittaja, 050 530 6794, eero.kononen@luukku.com

Pyhäselän urheilijat -lehti 2008 PDF muodossa - tarkka versio (15,520 kB)
Pyhäselän urheilijat -lehti 2008 PDF muodossa - kevyt versio (3487 kB)
Katseluun tarvittavan Acrobat Readerin saat tarvittaessa täältä.

Pyhäselän urheilijat