Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

Hyvät urheilun ystävät!

Ensimmäinen Pyhäselän Urheilijat -lehti ilmestyi vuoden 1985 alussa silloisen puheenjohtajan Vesa Parviaisen ideoimana seuran 40-vuotisjuhlien kunniaksi. Tuossa vaiheessa ei ollut suunnitelmia lehden teosta jatkossakin, mutta tässä sitä ollaan. Lehti on ilmestynyt säännöllisesti kerran vuodessa jo 22 vuoden ajan. Tämänvuotinen numero on järjestyksessään 23:s.

Tänäkin vuonna lehteen on saatu mahtumaan lähes kaikki jaostojen tarjoama materiaali. Lisäksi lehdessä on kunnan liikuntasihteeriltä Matti Eskeliseltä lumikenkäilyyn liittyvä juttu ja Niittylahden koulun kestävyysjuoksuun erikoistuneelta opettajalta Jaakko Sivoselta juoksuaiheinen kirjoitus.

Eeva Mustoselta on tavalliseen tapaan Lemmenlavaan liittyviä kirjoituksia ja Pyhäselän Urheilijat haluaa onnitella lehden välityksellä 7. joulukuuta 50 vuotta täyttänyttä PyU:n suurtukijaa Kyösti Kakkosta.

Vuosi 2006 oli jälleen menestyksekäs. SM-mitaleja kertyi varsinkin yleisurheilijoille melkoinen määrä. Vuoden saavutuksista, tilastoista ja muistakin urheiluasioista pääset lukemaan myös paperiversiona kotiin kannettavasta lehdestä 18. joulukuuta. Tämä nettiversio on tutkailtavana jo aiemmin.

Rauhallista joulun odotusta ja mitä parhainta urheiluvuotta 2007.

Eero Könönen, PyU-lehden kokoaja, p. 050 530 6794

PS. Pienenä vinkkinä: kuvia kannattaa näppäillä pitkin vuotta, jotta lehteen tarjottavissa kuvissa olisi valinnanvaraa.

Pyhäselän urheilijat -lehti 2006 PDF muodossa(2570 kB)
Katseluun tarvittavan Acrobat Readerin saat tarvittaessa täältä.

Pyhäselän urheilijat