Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

Tervehdys urheilun ystävät!

Vuosi 2004 on taas lopuillaan ja jälleen, peräti 21. kerran on aika tutkailla tuoretta Pyhäselän Urheilijat -lehteä. Pian alkava vuosi on PyU:lle juhlavuosi, sillä seura täyttää 60 vuotta. Yhteiset juhlat on tarkoitus järjestää myös juhlivan Pyhäselän kunnan kanssa kesällä.

Ensimmäisen, vuoden 1985 alussa ilmestyneen lehden teossa oli vahvasti mukana PyU:n silloinen puheenjohtaja Vesa Parviainen. Pari viikkoa ennen tämän uusimman numeron ilmestymistä PyU sai uuden puheenjohtajan, kun Maija Törmänen valittiin seuran syyskokouksessa PyU:n johtoon.

Tämänvuotinen lehti tipahtelee postilaatikkoihin 15. päivän tienoilla eli hieman myöhemmin kuin tavallisesti. Lehteä jaetaan jokaiseen pyhäselkäläiseen talouteen, yhteensä n. 3100 kappaletta. Toivottavasti kaikki ovat saaneet lehden. Jos PyU-lehti jostain syystä ei ole tullut sinulle, ota yhteyttä päätoimittajaan.

Lehti julkaistaan PyU:n internet-sivuilla jo neljännen kerran. Viime ja tänä vuonna lehti voidaan lukea nettisivuillamme kokonaisuudessaan.

Pyhäselän ulkopuolella asuva: mikäli haluat lehden paperiversion itsellesi, ilmoittele asiasta osoitteeseen: eero.kononen@luukku.com

Pyhäselän Reijolassa 10. joulukuuta 2004, Rauhallista joulunaikaa toivottelee Eero Könönen, PyU-lehden päätoimittaja, p. 050 530 6794

Pyhäselän urheilijat -lehti 2004 PDF muodossa
Acrobat Readerin saat täältä.

Pyhäselän urheilijat